Visma

Visma Software


AccountView is sinds 1987 producent van betrouwbare standaard business software. Of u nu zoekt naar een oplossing voor uw financiële administratie,projectmanagement, urenregistratie, relatiebeheer of logistieke processen, AccountView biedt een complete oplossing voor iedere bedrijfsvoering.

Accountview levert verschillende oplossingen voor bedrijven, of het nu gaat om een éénmanszaak of een grote multinational. Accountview past zich moeiteloos aan de omgeving aan.

Standaard zijn er drie versies van Accountview, daarnaast kent Accountview ook nog een online oplossing:
Conversie Administraties
Het overstappen van andere pakketten naar Accountview is erg makkelijk gemaakt door de mogelijkheid standaard de gegevens van een aantal andere boekhoudpakketten in te kunnen lezen, bijvoorbeeld die van Exact en Grote Beer.

Maar ook andere administratiepakketten kunnen via Accountview worden ingelezen, en met het grote aantal partners is er altijd wel een partner die al eerder een conversie heeft moeten doen en de ervaring wil delen met een andere Accountview partner..

Wilt u ook overstappen op een nieuw en modern softwarepakket, laat u eens voorlichting over de vele mogelijkheden van Acoountview Business Software.

Accountview Solo

AccountView Solo is hét pakket voor de zelfstandig ondernemer die zijn boekhouding wil voeren en op accountantskosten wil besparen. Het pakket is eenvoudig uit te breiden met afzonderlijke modules voor telebankieren en facturering. U betaalt voor de functionaliteit die u ook daadwerkelijk gebruikt.
Business Integratie
Ieder bedrijf is uniek en heeft zijn eigen werkwijze. Lang niet altijd is deze werkwijze in standaard functionaliteit te vangen. Vandaar dat Accountview een aantal modules heeft ontwikkeld die het mogelijk maken uw bedrijfsprocessen optimaal in te richten.

Accountview Team

AccountView Team is het pakket voor de snelgroeiende organisatie die meer uit haar administratie wil halen en inzicht wil krijgen in de financiële situatie. U kunt met maximaal vijf gebruikers tegelijkertijd werken.
Koppelings- en integratiemogelijkheden
Met de business modeller, de business reporter en de Business dimensions kunt u al een groot aantal gegevens binnen Accountview aanpassen aan uw eisen en wensen. Het is zelfs mogelijk eigen velden toe te voegen aan de standaardinterface van Accountview, mocht zelfs dat niet genoeg zijn dan kunt u altijd verder kijken naar maatwerkoplossingen.

Accountview Business

De flexibele totaaloplossing voor de middelgrote ondernemer
AccountView Business is de meest uitgebreide basisuitvoering van AccountView. De functionaliteit borduurt verder op AccountView Team en Solo.
AccountView Business is uit te breiden met alle modules. Standaard kunt u met 5 gebruikers tegelijkertijd werken, dit aantal is onbeperkt uitbreidbaar. AccountView Business is de ideale basis voor de middelgrote onderneming die volledige integratie van en optimaal inzicht in haar bedrijfsprocessen wil.
Maatwerk oplossingen
Met de system developer kit is het mogelijk direct te koppelen met Accountview, maar het wordt ook mogelijk om de interface van Accountview zelf aan te passen.

Informeert u eens naar de vele mogelijkheden van Accountview!

Neem contact op met Abcom om voor u alle mogelijkheden te ontdekken.

05 januari 2018 HP-veiligheidsprogramma voor terugroeping en vervanging van notebook- en mobiele werkstationbatterijen

In Januari 2018 heeft HP in samenwerking met verschillende regelgevende overheidsinstanties een wereldwijd vrijwillig veiligheidsprogramma...

Lees meer »
04 december 2017 Op zoek naar een uitdaging in de IT?

Heb jij een neus voor IT-uitdagingen en steek jij graag je nek uit? Ben jij een...

Lees meer »
16 november 2017 HP cashback actie

Profiteer van interessante kortingen met HP. Met het HP Cashback programma profiteert u van interessante...

Lees meer »