Develop

Dynamic balance is geen willekeurige woordkeuze


‘Dynamic’ symboliseert ons streven om in samenwerking met gekwalificeerde partners onze leidende positie onder de beste fabrikanten van kleurenprintsystemen voor kantoor te versterken. Tevens symboliseert het onze ambitie naar een sterkere marktpositie in het hoog-volume segment.

‘Balance’ staat voor persoonlijke relaties op basis van partnerschap en volledige tevredenheid van de klant. Ons recente jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek bevestigde nogmaals dat we wat dit betreft aan deze idealen voldoen: partners van Develop zijn ‘zeer tevreden’.

Ineo is de maatstaf voor de juiste prijs, prestatie en de hoogste kwaliteit.

Voor printen, kopiëren, scannen of faxen – Ineo staat voor volledige multifunctionaliteit in schitterende kleuren, glashelder zwart en wit, en in een printkwaliteit die doorgaans is voorbehouden aan professioneel productieprinten.

Ineo is ook synoniem voor intuïtieve werkwijze, effectief kostenbeheer en intelligente netwerkoplossingen tegen lage productiekosten, resulterend in een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Ineo systemen bieden als zodanig een ideale oplossing voor elke klant.

Neem contact op met Abcom om voor u alle mogelijkheden te ontdekken.

05 januari 2018 HP-veiligheidsprogramma voor terugroeping en vervanging van notebook- en mobiele werkstationbatterijen

In Januari 2018 heeft HP in samenwerking met verschillende regelgevende overheidsinstanties een wereldwijd vrijwillig veiligheidsprogramma...

Lees meer »
04 december 2017 Op zoek naar een uitdaging in de IT?

Heb jij een neus voor IT-uitdagingen en steek jij graag je nek uit? Ben jij een...

Lees meer »
16 november 2017 HP cashback actie

Profiteer van interessante kortingen met HP. Met het HP Cashback programma profiteert u van interessante...

Lees meer »