Develop

Dynamic balance is geen willekeurige woordkeuze


‘Dynamic’ symboliseert ons streven om in samenwerking met gekwalificeerde partners onze leidende positie onder de beste fabrikanten van kleurenprintsystemen voor kantoor te versterken. Tevens symboliseert het onze ambitie naar een sterkere marktpositie in het hoog-volume segment.

‘Balance’ staat voor persoonlijke relaties op basis van partnerschap en volledige tevredenheid van de klant. Ons recente jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek bevestigde nogmaals dat we wat dit betreft aan deze idealen voldoen: partners van Develop zijn ‘zeer tevreden’.

Ineo is de maatstaf voor de juiste prijs, prestatie en de hoogste kwaliteit.

Voor printen, kopiëren, scannen of faxen – Ineo staat voor volledige multifunctionaliteit in schitterende kleuren, glashelder zwart en wit, en in een printkwaliteit die doorgaans is voorbehouden aan professioneel productieprinten.

Ineo is ook synoniem voor intuïtieve werkwijze, effectief kostenbeheer en intelligente netwerkoplossingen tegen lage productiekosten, resulterend in een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Ineo systemen bieden als zodanig een ideale oplossing voor elke klant.

Neem contact op met Abcom om voor u alle mogelijkheden te ontdekken.

04 januari 2017 Vernieuwde Abcom website

Vanaf 1 januari 2017 maakt Abcom IT Solutions gebruik van een vernieuwde website. De website is...

Lees meer »
03 januari 2017 Nieuwsbrief december 2016 – Gratis Security Scan

In december 2016 is wederom de Abcom IT Solutions Nieuwsbrief verzonden met als...

Lees meer »
28 december 2016 Belangrijke Veiligheidsmededeling van HP-Notebook batterijen

In samenwerking met verschillende regelgevende overheidsinstanties heeft HP een wereldwijd vrijwillig programma voor terugroeping en...

Lees meer »