Hewlett-Packard

HP SERVERS, COMPUTER SYSTEMEN en PRINTERS


Sinds een aantal jaar mag Abcom zich HP Preferred Partner noemen. Door regelmatig trainingen en seminairs te volgen blijft de kennis van IT ontwikkelingen up to date en weet Abcom als geen andere welke produkten van HP waar ingezet kunnen worden.

Zoekt u hulp, advies en ondersteuning bij het kopen van IT-producten en oplossingen dan is een HP (Gold) Preferred Partner de aangewezen persoon.
HP (Gold) Preferred Partners zijn HP’s meest betrouwbare en hoogst gekwalificeerde IT-resellers. HP erkent door de toekenning van het HP preferred partner programma dat de organisatie voldoet aan de strenge eisen van HP op het gebied van  kwaliteit, kennis en ervaring. Of het nu gaat het gaat om advies, implementatie of optimalisering met betrekking tot producten en oplossingen van HP, HP partners geven u de meest optimale oplossing.

Abcom levert, installeert, implementeert en onderhoudt de meeste HP producten. Of het nu gaat om een HP server, HP workstation, HP notebook, HP pc of een HP printer, Abcom helpt u verder.

04 januari 2017 Vernieuwde Abcom website

Vanaf 1 januari 2017 maakt Abcom IT Solutions gebruik van een vernieuwde website. De website is...

Lees meer »
03 januari 2017 Nieuwsbrief december 2016 – Gratis Security Scan

In december 2016 is wederom de Abcom IT Solutions Nieuwsbrief verzonden met als...

Lees meer »
28 december 2016 Belangrijke Veiligheidsmededeling van HP-Notebook batterijen

In samenwerking met verschillende regelgevende overheidsinstanties heeft HP een wereldwijd vrijwillig programma voor terugroeping en...

Lees meer »