Hewlett-Packard

HP SERVERS, COMPUTER SYSTEMEN en PRINTERS


Sinds een aantal jaar mag Abcom zich HP Preferred Partner noemen. Door regelmatig trainingen en seminairs te volgen blijft de kennis van IT ontwikkelingen up to date en weet Abcom als geen andere welke produkten van HP waar ingezet kunnen worden.

Zoekt u hulp, advies en ondersteuning bij het kopen van IT-producten en oplossingen dan is een HP (Gold) Preferred Partner de aangewezen persoon.
HP (Gold) Preferred Partners zijn HP’s meest betrouwbare en hoogst gekwalificeerde IT-resellers. HP erkent door de toekenning van het HP preferred partner programma dat de organisatie voldoet aan de strenge eisen van HP op het gebied van  kwaliteit, kennis en ervaring. Of het nu gaat het gaat om advies, implementatie of optimalisering met betrekking tot producten en oplossingen van HP, HP partners geven u de meest optimale oplossing.

Abcom levert, installeert, implementeert en onderhoudt de meeste HP producten. Of het nu gaat om een HP server, HP workstation, HP notebook, HP pc of een HP printer, Abcom helpt u verder.

16 november 2017 HP cashback actie

Profiteer van interessante kortingen met HP. Met het HP Cashback programma profiteert u van interessante...

Lees meer »
08 november 2017 Voldoet uw organisatie aan de GDPR?

U kunt er niet meer omheen: vanaf 28 mei 2018 is de General Data Protection...

Lees meer »
24 oktober 2017 WPA2 beveiligingslek: wat is de oplossing ?

De afgelopen weken stonden de media er vol mee. De Krack-attack. Nu zal niet iedereen...

Lees meer »