Abcom Maatwerk

Voorbeelden


Oplossingen voor bedrijven die werken met projectadministratie. De complete projectadministratie kan worden gevolgd in het pakket, offertes en orders kunnen direct aan het project worden gekoppeld.
Oplossingen voor koppelingen met websites. Voor een aantal klanten hebben wij een koppeling geschreven tussen maatwerk voor artikelbeheer en de website. Artikelen die veranderd worden, worden direct ook op de website aangepast.
Oplossingen voor de complete offerte-, order- en urenregistratie. Via ons maatwerk beschikt de klant over een complete offerte-, uren- en orderadministratie, compleet met rapportages. De financiële gegevens zijn gekoppeld aan UNIT4.
■​ Oplossingen voor verhuurbedrijven.

Staat uw oplossing er niet bij? Leg ons uw IT-probleem voor en u zult ontdekken dat we ook voor u een oplossing “op maat” bedenken.

Transport-IT


Dé oplossing waar heel de transportbranche blij van wordt

Naast het registreren van orders, tarieven en kunnen factureren doet Transport-IT meer. Verdere mogelijkheden die ons pakket biedt zijn o.a. CMR, registratie van telefoonnotities, documentkoppelingen, planning, inzet van charters en registratie van op- en overslag. Wij koppelen de facturatie van het pakket indien gewenst met UNIT4. De ritten voor de verschillende auto’s kunnen automatisch worden doorgezet in de Tomtom via TomtomWork.

Neem contact op met Abcom om voor u de mogelijkheden te ontdekken waar u blij van wordt.

16 november 2017 HP cashback actie

Profiteer van interessante kortingen met HP. Met het HP Cashback programma profiteert u van interessante...

Lees meer »
08 november 2017 Voldoet uw organisatie aan de GDPR?

U kunt er niet meer omheen: vanaf 28 mei 2018 is de General Data Protection...

Lees meer »
24 oktober 2017 WPA2 beveiligingslek: wat is de oplossing ?

De afgelopen weken stonden de media er vol mee. De Krack-attack. Nu zal niet iedereen...

Lees meer »