Abcom Maatwerk

Voorbeelden


Oplossingen voor bedrijven die werken met projectadministratie. De complete projectadministratie kan worden gevolgd in het pakket, offertes en orders kunnen direct aan het project worden gekoppeld.
Oplossingen voor koppelingen met websites. Voor een aantal klanten hebben wij een koppeling geschreven tussen maatwerk voor artikelbeheer en de website. Artikelen die veranderd worden, worden direct ook op de website aangepast.
Oplossingen voor de complete offerte-, order- en urenregistratie. Via ons maatwerk beschikt de klant over een complete offerte-, uren- en orderadministratie, compleet met rapportages. De financiële gegevens zijn gekoppeld aan UNIT4.
■​ Oplossingen voor verhuurbedrijven.

Staat uw oplossing er niet bij? Leg ons uw IT-probleem voor en u zult ontdekken dat we ook voor u een oplossing “op maat” bedenken.

Transport-IT


Dé oplossing waar heel de transportbranche blij van wordt

Naast het registreren van orders, tarieven en kunnen factureren doet Transport-IT meer. Verdere mogelijkheden die ons pakket biedt zijn o.a. CMR, registratie van telefoonnotities, documentkoppelingen, planning, inzet van charters en registratie van op- en overslag. Wij koppelen de facturatie van het pakket indien gewenst met UNIT4. De ritten voor de verschillende auto’s kunnen automatisch worden doorgezet in de Tomtom via TomtomWork.

Neem contact op met Abcom om voor u de mogelijkheden te ontdekken waar u blij van wordt.

04 januari 2017 Vernieuwde Abcom website

Vanaf 1 januari 2017 maakt Abcom IT Solutions gebruik van een vernieuwde website. De website is...

Lees meer »
03 januari 2017 Nieuwsbrief december 2016 – Gratis Security Scan

In december 2016 is wederom de Abcom IT Solutions Nieuwsbrief verzonden met als...

Lees meer »
28 december 2016 Belangrijke Veiligheidsmededeling van HP-Notebook batterijen

In samenwerking met verschillende regelgevende overheidsinstanties heeft HP een wereldwijd vrijwillig programma voor terugroeping en...

Lees meer »