Veeam

VM Back-up Virtualization-Powered Data Protection


Speciaal ontwikkeld voor virtuele omgevingen

Servervirtualisatie is een fascinerende ontwikkeling, die organisaties van elke omvang dwingt hun strategieën voor gegevensbeveiliging en disaster recovery (DR) te herzien.

Velen hebben zich gerealiseerd dat het van essentieel belang is om een plan voor server back-up en disaster recovery te hebben voor virtuele omgevingen.
Veeam Backup; Replication biedt snel (ESG: VMware-herstel 77x sneller!), flexibel en betrouwbaar herstel van gevirtualiseerde applicaties en gegevens.
Deze software combineert back-up en replicatie in één oplossing, verhoogt de waarde van back-up en biedt nieuwe oplossingen voor gegevensbeveiliging voor VMware vSphere

Dé oplossing voor VM back-up

Veeam Backup: Replication is speciaal ontwikkeld voor virtuele omgevingen om te kunnen voorzien in snelle back-up en snel herstel van virtuele machines, ongeacht of deze draaien op VMware of Hyper-V. Met een enkele licentie kunt u vanaf een geïntegreerde console uw volledige virtuele infrastructuur beschermen met toonaangevende features zoals Instant VM Recovery, Instant File-level Recovery, 2-in-1: back-up en replicatie en built-in deduplicatie.
Of u nu gebruik maakt van VMware, Hyper-V of een combinatie van beide, wij hebben de oplossing!

Snelle back-up- en herstelprocedures

Verminder de tijd die besteed wordt aan back-up.
Besteedt u te veel tijd aan het maken back-ups? Kosten uw back-ups te veel tijd? Anders dan bij traditionele, op bestanden gebaseerde back-ups, biedt Veeam Backup Replication imaged-based back-ups waardoor een complete VM, een bestand of applicatie-item snel kan worden hersteld. Nu kunt u zo vaak als nodig alle back-up’s maken en tegelijkertijd voldoen aan de Recovery Point Objectives (RPO’s).

Neem contact op met Abcom om voor u alle mogelijkheden te ontdekken.

05 januari 2018 HP-veiligheidsprogramma voor terugroeping en vervanging van notebook- en mobiele werkstationbatterijen

In Januari 2018 heeft HP in samenwerking met verschillende regelgevende overheidsinstanties een wereldwijd vrijwillig veiligheidsprogramma...

Lees meer »
04 december 2017 Op zoek naar een uitdaging in de IT?

Heb jij een neus voor IT-uitdagingen en steek jij graag je nek uit? Ben jij een...

Lees meer »
16 november 2017 HP cashback actie

Profiteer van interessante kortingen met HP. Met het HP Cashback programma profiteert u van interessante...

Lees meer »