Belangrijke Veiligheidsmededeling van HP-Notebook batterijen

In samenwerking met verschillende regelgevende overheidsinstanties heeft HP een wereldwijd vrijwillig programma voor terugroeping en vervanging aangekondigd voor bepaalde notebookbatterijen. De defecte batterijen zijn tussen maart 2013 en augustus 2015 wereldwijd geleverd bij bepaalde HP-, Compaq-, HP ProBook-, HP ENVY-, Compaq Presario- en HP Pavilion-notebooks, en/of verkocht als optie of als reserve, of geleverd als vervanging via onze Ondersteuning. De batterijen kunnen oververhitten en een brand en verbrandingsgevaar opleveren voor klanten.

Omdat deze batterijen brand- en verbrandingsgevaar opleveren, is het uiterst belangrijk dat klanten controleren of hun batterijen defect zijn. De voornaamste zorg van HP is uiteraard de veiligheid van haar klanten. HP raadt klanten uitdrukkelijk aan hun batterijen te valideren op de HP-website voor batterijterugroeping: www.hp.com/go/batteryprogram2016. Klanten dienen het gebruik van defecte batterijen onmiddellijk te staken. Klanten kunnen de batterij verwijderen en hun notebook blijven gebruiken terwijl deze is aangesloten op een externe stroombron. HP biedt een gratis vervangende batterij aan voor elke batterij waarvan is geverifieerd dat deze defect is.

Opmerking: Niet alle HP-, Compaq-, HP ProBook-, HP ENVY-, Compaq Presario- en HP Pavilion-notebookbatterijen zijn defect. Klanten wordt gevraagd naar de HP-website voor batterijterugroeping te gaan: www.hp.com/go/batteryprogram2016 om te controleren of hun batterijen defect zijn en gratis vervangende batterijen te bestellen, indien hun producten hiervoor in aanmerking komen.

Opmerking: Als uit het validatieprogramma blijkt dat uw batterij niet in aanmerking komt voor dit terugroepingsprogramma, kunt u deze blijven gebruiken en is een vervanging niet nodig.

HP vraagt klanten om de volgende actie te ondernemen:
Ga naar de HP-website voor batterij terugroeping: www.hp.com/go/batteryprogram2016 om de notebookbatterij te valideren.

 

04 januari 2017 Vernieuwde Abcom website

Vanaf 1 januari 2017 maakt Abcom IT Solutions gebruik van een vernieuwde website. De website is...

Lees meer »
03 januari 2017 Nieuwsbrief december 2016 – Gratis Security Scan

In december 2016 is wederom de Abcom IT Solutions Nieuwsbrief verzonden met als...

Lees meer »
28 december 2016 Belangrijke Veiligheidsmededeling van HP-Notebook batterijen

In samenwerking met verschillende regelgevende overheidsinstanties heeft HP een wereldwijd vrijwillig programma voor terugroeping en...

Lees meer »