Op zoek naar een uitdaging in de IT?

Heb jij een neus voor IT-uitdagingen en steek jij graag je nek uit? Ben jij een enthousiast persoon die gaat voor oplossingsgerichtheid ?

Abcom IT solutions is zowel op zoek naar een junior als een medior IT-consultant (IT-Engineer). Je mag onze klanten versteld doen staan van jouw passie voor het vak.
Als IT-Consultant ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het realiseren van stabiele IT-omgevingen. Je draagt oplossingen aan, bent een sparringpartner voor onze klanten en hebt een proactieve houding.

Ben je een kei in het plannen en heb je ook nog ervaring in de IT ?

Dan ben jij diegene die wij zoeken. In de functie van IT-planner ben je zowel de aansturende persoon voor de technische consultants alsook het aanspreekpunt voor onze klanten. Kortom je bent de spin in het web binnen Abcom. Ben je een enthousiast persoon die denkt in uitdagingen in plaats van in problemen, dan verwelkomen wij jou graag in ons team in Doetinchem.

05 januari 2018 HP-veiligheidsprogramma voor terugroeping en vervanging van notebook- en mobiele werkstationbatterijen

In Januari 2018 heeft HP in samenwerking met verschillende regelgevende overheidsinstanties een wereldwijd vrijwillig veiligheidsprogramma...

Lees meer »
04 december 2017 Op zoek naar een uitdaging in de IT?

Heb jij een neus voor IT-uitdagingen en steek jij graag je nek uit? Ben jij een...

Lees meer »
16 november 2017 HP cashback actie

Profiteer van interessante kortingen met HP. Met het HP Cashback programma profiteert u van interessante...

Lees meer »