Alles weten over Private cloud?

Neem direct contact op!

Private cloud

Een private cloud is, zoals de naam al zegt, een cloud die door één enkele organisatie wordt gebruikt. Omdat de private cloud alleen bestemd is voor deze ene gebruiker kan deze geheel naar eigen wensen en eisen worden opgesteld. De gebruiker heeft dan ook de volledige controle over data, beveiliging en kwaliteit van de dienstverlening. Dat maakt het de veiligste soort cloud.

Private cloud is de ideale optie voor organisaties met strenge verplichtingen ten aanzien van gegevens, regelgeving en compliance. Daarnaast is het makkelijker om eigen applicaties en databases te koppelen dan in een public cloud omgeving. Overschakelen op de Private cloud heeft voordelen waar u misschien niet meteen aan denkt. Het vermogen dat u jaarlijks reserveert om na enige jaren opnieuw te investeren in hardware en software, kan nu worden geïnvesteerd in andere zaken.

IT-investeringen in kostbare hardware en softwarelicenties, dure professionals en complexe research & development vraagstukken besteedt u zorgeloos uit. In een abonnementsvorm worden de kosten maandelijks in beeld gebracht. De kosten worden beheersbaar en u krijgt een beter inzicht in wat de IT-kosten per medewerker zijn. Daarnaast kan er zeer flexibel functionaliteit worden toegevoegd zoals bedrijfsapplicaties die specifiek voor uw organisatie zijn ontwikkeld.