Alles weten over Administratie?

Neem direct contact op!

Administratie

Multivers

Boekhoudprogramma op maat

Een boekhoudprogramma dat een passende oplossing biedt voor uw bedrijf? Multivers levert boekhoudprogramma’s voor het MKB. De software is modulair opgebouwd, zodat u een passende oplossing voor uw bedrijf krijgt, of u nu op zoek bent naar een boekhoudprogramma voor ZZP’ers, een boekhoudprogramma voor eenmanszaken of een middelgrote onderneming hebt. En groeit uw bedrijf, dan groeit uw boekhoudprogramma moeiteloos met u mee.

Multivers is in de volgende versies te krijgen:

Multivers XtraSmall

Multivers XS is een betaalbare facturatie oplossing voor zzp’ers.

De voordelen:

Zelf zeer eenvoudig online factureren
Zelf uw betalingen registreren
Eenvoudig zelf aanmaningen versturen
Gratis bij maximaal 12 facturen per jaar

Multivers Small

Multivers Small is een betaalbaar basis-boekhoudpakket dat kleinbedrijven alle essentiële administratieve functies biedt.

De voordelen:

Het is simpel: het programma wijst u de weg wanneer u uw gegevens invoert.
Het is snel: het pakket leert van vorige boekingen en stelt aanvullingen voor.
Het is modern: het uiterlijk kent veel overeenkomsten met Microsoft Office 2007.
Met minimale boekhoudkennis behaalt u maximaal resultaat.
U krijgt altijd antwoord op uw vragen dankzij ingebouwde helpfuncties en handige YouTube instructiefilms.

Multivers Medium

Multivers Medium is dé compacte boekhoudsoftware voor uw complete administratie. Naast alle essentiële administratieve functies biedt het pakket u standaard functionaliteit voor Relatiebeheer.

De oplossing bestaat standaard uit de volgende onderdelen:

Financieel
Facturering
Managementinformatie
Relatiebeheer

Multivers Large

Multivers Large is dé compacte boekhoudsoftware voor uw complete administratie. Naast alle essentiële administratieve functies biedt het pakket u standaard functionaliteit voor Relatiebeheer.

De oplossing bestaat standaard uit de volgende onderdelen:

Financieel
Facturering
Voorraad
Managementinformatie
Relatiebeheer

Multivers XtraLarge

De administratie software Multivers XtraLarge biedt alle essentiële administratieve functies voor ondernemers in Nederland en België. Overzichten die u nodig hebt voor uw accountant, bank of de Belastingdienst, rollen er zo uit. Van kolommenbalans tot en met btw-aangifte, van exploitatieoverzichten tot cash flow; onze administratie software genereert ze automatisch.

Multivers XtraLarge bevat de volgende modules:

Financieel
Logistiek
Relatiebeheer
Projecten & Dienstverlening
Abonnementen
Managementinformatie
Document Management
Integratie

Daarnaast kent Multivers XtraLarge de volgende add-ons:

PaperLess
Business Intelligence
Elektronisch Factureren
Service Manager

Neem contact op met Abcom om voor u alle mogelijkheden te ontdekken.

Wilt u een afspraak maken? Klik dan hier om een contact op te nemen.

AccountView

AccountView is sinds 1987 producent van betrouwbare standaard business software. Of u nu zoekt naar een oplossing voor uw financiële administratie,projectmanagement, urenregistratie, relatiebeheer of logistieke processen, AccountView biedt een complete oplossing voor iedere bedrijfsvoering.

Accountview levert verschillende oplossingen voor bedrijven, of het nu gaat om een éénmanszaak of een grote multinational. Accountview past zich moeiteloos aan de omgeving aan.

Standaard zijn er drie versies van Accountview, daarnaast kent Accountview ook nog een online oplossing:
Conversie Administraties
Het overstappen van andere pakketten naar Accountview is erg makkelijk gemaakt door de mogelijkheid standaard de gegevens van een aantal andere boekhoudpakketten in te kunnen lezen, bijvoorbeeld die van Exact en Grote Beer.

Maar ook andere administratiepakketten kunnen via Accountview worden ingelezen, en met het grote aantal partners is er altijd wel een partner die al eerder een conversie heeft moeten doen en de ervaring wil delen met een andere Accountview partner..

Wilt u ook overstappen op een nieuw en modern softwarepakket, laat u eens voorlichting over de vele mogelijkheden van Acoountview Business Software.

Accountview Solo

AccountView Solo is hét pakket voor de zelfstandig ondernemer die zijn boekhouding wil voeren en op accountantskosten wil besparen. Het pakket is eenvoudig uit te breiden met afzonderlijke modules voor telebankieren en facturering. U betaalt voor de functionaliteit die u ook daadwerkelijk gebruikt.

Business Integratie

Ieder bedrijf is uniek en heeft zijn eigen werkwijze. Lang niet altijd is deze werkwijze in standaard functionaliteit te vangen. Vandaar dat Accountview een aantal modules heeft ontwikkeld die het mogelijk maken uw bedrijfsprocessen optimaal in te richten.

Accountview Team

AccountView Team is het pakket voor de snelgroeiende organisatie die meer uit haar administratie wil halen en inzicht wil krijgen in de financiële situatie. U kunt met maximaal vijf gebruikers tegelijkertijd werken.
Koppelings- en integratiemogelijkheden
Met de business modeller, de business reporter en de Business dimensions kunt u al een groot aantal gegevens binnen Accountview aanpassen aan uw eisen en wensen. Het is zelfs mogelijk eigen velden toe te voegen aan de standaardinterface van Accountview, mocht zelfs dat niet genoeg zijn dan kunt u altijd verder kijken naar maatwerkoplossingen.

Accountview Business

De flexibele totaaloplossing voor de middelgrote ondernemer
AccountView Business is de meest uitgebreide basisuitvoering van AccountView. De functionaliteit borduurt verder op AccountView Team en Solo.
AccountView Business is uit te breiden met alle modules. Standaard kunt u met 5 gebruikers tegelijkertijd werken, dit aantal is onbeperkt uitbreidbaar. AccountView Business is de ideale basis voor de middelgrote onderneming die volledige integratie van en optimaal inzicht in haar bedrijfsprocessen wil.

Maatwerk oplossingen

Met de system developer kit is het mogelijk direct te koppelen met Accountview, maar het wordt ook mogelijk om de interface van Accountview zelf aan te passen.

Informeert u eens naar de vele mogelijkheden van Accountview!

Neem contact op met Abcom om voor u alle mogelijkheden te ontdekken.

Wilt u een afspraak maken? Klik hier om contact met ons op te nemen.