Alles weten over Netwerkbeveiliging?

Neem direct contact op!

Netwerkbeveiliging

Hoe vatbaar is uw netwerk voor virussen? Kan er niemand van buitenaf bij uw klantgegevens of andere bedrijfsinformatie? De grote vraag is of uw netwerkbeveiliging goed geregeld is.


Het beveiligen van uw ICT omgeving wordt steeds belangrijker. Door de huidige ontwikkelingen ontstaan er ook meer mogelijkheden voor misbruik. Abcom kan uw volledige IT omgeving monitoren. Hiermee heeft u inzicht in wat er op het gebied van security gebeurt op uw netwerk.

Twee-factor-authenticatie beveiligt zonder ingewikkelde stappen of procedures de toegang tot uw bedrijf en gegevens. Het is een krachtige oplossing voor mobiele apparaten die twee-factor-authenticatie gebruikt voor extra bescherming van gegevens, zelfs bij zwakke of gelekte wachtwoorden. Voorkomt beveiligingslekken door identiteiten te valideren. Veilig inloggen met een wachtwoord en eigen unieke code.


Abcom kan uw organisatie daarnaast onderwerpen aan een security check. De security check is geschikt voor bedrijven met een ICT omgeving van klein tot groot, die beschikken over klantgegevens en kritische bedrijfsdata. De security check brengt uw huidige beveiligingsniveau in kaart en biedt inzicht in de reële risico’s bij een (gerichte) cyber aanval of datalek. Wij toetsen uw netwerk intern en extern. Abcom informeert u graag over de mogelijkheden.