Alles weten over Print oplossingen?

Neem direct contact op!

Print oplossingen

Papierloos is voor vele organisaties een doelstelling maar toch wilt u een flexibele manier van printen, scannen en kopiëren. Een naadloze integratie in uw IT proces is een absolute must.

Tegelijkertijd stelt u hogere eisen aan de kwaliteit van uw afdrukken. Abcom inventariseert graag uw situatie en kijkt daarbij naar de gewenste kwaliteit,  snelheid, capaciteit en het afdrukvolume. Daarbij hebben we oog voor uw manier van werken. Dat u hier geen omkijken naar wilt hebben, spreekt voor zich en juist daarom is Abcom uw print specialist. Alles onder één dak. Abcom is leverancier van print solutions van onder andere HP, Brother en Develop (Konica Minolta).

Een aantal leveranciers waaronder Develop en Brother zijn onlangs gestart met een nieuw printerconcept. Hierbij wordt eenmalig de printer aangeschaft. Daarna wordt er alleen nog een tellertik per afdruk betaald. Verbruiksartikelen waaronder toners en alle andere zaken (dus ook storingen) voor de printer zitten in de tellertik prijs inbegrepen. Afhankelijk van het aantal afdrukken per maand zijn de printkosten per pagina gemiddeld minder dan 1 cent per afdruk.

Abcom houdt toezicht op de printer en signaleert op afstand welke onderdelen aan onderhoud of vervanging toe zijn. Indien een toner bijvoorbeeld bijna leeg is wordt er gratis een nieuwe toner toegestuurd. Zelf toners controleren en bijbestellen hoeft dus niet meer.

Wist u dat de prijs per tellertik vaak goedkoper is dan het zelf bestellen van verbruiksartikelen?

Benieuwd of het ook voor uw organisatie voordeliger is? Abcom rekent het graag aan u voor.